Vijesti (škola)

Objavljeno 19.04.2016. u 0:45 - Škola

U nedjelju 17.04.2016. u Velikoj Gorici odigran je županijski turnir za po 8 najboljih pojedinaca Zagrebačke županije u svim kategorijama mlađih uzrasta.

Na ovom pozivnom turniru STK Merix je imao 7 predstavnika: Anu Fotak, Ivonu Petreković (službeno još uvijek GSTK Zagreb), Gabrijela Vrdoljaka, Nikolu Grdića, Antonia Burića i braću Radošević Karla i Davida. Kvalificirali su se i Bruno Deak i Zvjezdan Vojvodić ali nažalost nisu mogli sudjelovati.

U kategoriji klinceza Ana Fotak je odnijela kući najveći pokal uz osvojeno prvo mjesto. Iznenadni plasman doveo je Antonia Burića u poziciju da odmah po završetku kadetskog turnira igra i juniorski. Antonio je iskoristio priliku i unatoč naporu igranja 10 uzastopnih mečeva otišao kući s medaljom za 4. mjesto u juniorskoj konkurenciji.

 

top8ana.jpg

Objavljeno 16.03.2016. u 14:26 - Škola

U nedjelju 06.03.2016. u Svetoj Nedelji održan je 6. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe dobne uzraste. Za STK Merix nastupilo je jedanaest natjecatelja i jedna natjecateljica: Antonio Burić, Bruno Deak, David Radošević, Karlo Radošević, Lovro Špoljar, Luka Bobić, Nikola Grdić, Antonio Hanžek, Gabrijel Vrdoljak, Juraj Petrlić, Filip Tkalec i Ana Fotak.

Rezultatom su se istaknuli kadet Antonio Burić koji je u kategoriji juniora u finalu izgubio od Romana Budeka (STK Dugo Selo) i Ana Fotak koja je u kategoriji klinceza osvojila prvo mjesto pobjedom nad Majom Bolješić (GSTK Zagreb) u finalu.

Objavljeno 23.02.2016. u 16:47 - Škola

U periodu od 16. do 19.02.2016. u dvorani STK Merix održano je Prvenstvo osnovnih škola grada Zagreba. Za svoje škole nastupali su i mnogi igrači STK Merix i postigli odlične rezultate.

Prvo mjesto osvojila je OŠ Većeslava Holjevca, za koju su igrali Merixovi Bruno Deak i Mateo Deak predvođeni Jakovom Jakelićem iz Mladosti na mjestu 1. igrača. U finalu su svladali također Merixov dvojac Antonia Burića i Karla Radoševića koji su predstavljali OŠ Savski Gaj uz podršku 3. igrača Petra Vilipića.

Ovako dobri rezultati na prvenstvu osnovnih škola potvrda su kvalitetnog rada STK Merix s mladim igračima.

 

prvenstvo škola.jpg

Objavljeno 23.02.2016. u 16:19 - Škola

U nedjelju 21.02.2016. odigran je 5. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe dobne uzraste u Dugom Selu. Na turniru je nastupilo stotinjak igračica i igrača iz dvadesetak klubova Zagreba i okolice.

STK Merix je osvojio ukupno 4 odličja u različitim kategorijama: Antonio Burić je osvojio srebro i u kategoriji kadeta i u kategoriji juniora. Klinceza Ana Fotak se ovaj put zadovoljila "samo" broncom, a osvajačima odličja se s broncom pridružio i Nikola Grdić u kategoriji mlađih kadeta.

IMG-20160221-WA0009.jpg

Objavljeno 30.01.2016. u 22:34 - Škola

U nedjelju 24.01.2016. odigran je 4. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe uzraste. Za STK Merix nastupilo je dvanaest igrača i jedna igračica: Deak Bruno, Deak Mateo, Radošević David, Radošević Karlo, Burić Antonio, Vojvodić Zvjezdan, Grdić Nikola, Hanžek Antonio, Bobić Luka, Vrdoljak Gabriel, Tkalec Filip, Petrlić Juraj i Fotak Ana.

Broncu je osvojio Merixov Zvjezdan Vojvodić u kategoriji mlađih kadeta, treće mjesto je podijelo s Bruno Petekom (STK TIS), dok je u finalu Luka Dragun (STK Dugo Selo) pobjedio Andija Smolčića (STK Velika Gorica).

Zlato je za STK Merix osvojio Antonio Burić u kategoriji kadeta pobjedom nad Ignacijem Jurkovićem (STK Sesvete). Treće mjesto su podijelili su Domagoj Međeši (STK TIS) i Karlo Javor (STK Velika Gorica).

Također zlato osvojila je Merixova Ana Fotak u kategoriji klinceza. U finalu je bila bolja od Maje Bolješić (GSTK Zagreb), a treće mjesto su podijelile Vjeka Roglić (GSTK Zagreb) i Viktorija Pustaj (STK Jaska).