Vijesti (sve)

Objavljeno 17.02.2016. u 19:00 - Turniri

U subotu 20.12.2016. ističe pola godine od početka Merix turnira. Nakon turnira bit će održano proglašenje najboljih pojedinaca i uručenje nagradnih bonova.

Također, obzirom da je ovo prvi ciklus Merix turnira najboljih nekoliko pojedinaca očekuju nagrade iznenađenja. Vidimo se u subotu!

Objavljeno 30.01.2016. u 23:23 - Turniri

U subotu 30.01.2016. Merix turniri su dobili prvo internacionalno pojačanje - Briana Maka iz Hong Konga. U finalu posebno zanimljivog turnira Dean Lukić je svladao mladog Briana Maka u tijesnoj borbi. Polufinalisti bili su Bruno Deak i Tonči Gregov.

Rang lista Merix turnira trenutno broji 75 igrača, a uskoro ističe prvih 6 mjeseci Turnira kad će se podijeliti i nagrade za najbolje.

Objavljeno 30.01.2016. u 22:34 - Škola

U nedjelju 24.01.2016. odigran je 4. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe uzraste. Za STK Merix nastupilo je dvanaest igrača i jedna igračica: Deak Bruno, Deak Mateo, Radošević David, Radošević Karlo, Burić Antonio, Vojvodić Zvjezdan, Grdić Nikola, Hanžek Antonio, Bobić Luka, Vrdoljak Gabriel, Tkalec Filip, Petrlić Juraj i Fotak Ana.

Broncu je osvojio Merixov Zvjezdan Vojvodić u kategoriji mlađih kadeta, treće mjesto je podijelo s Bruno Petekom (STK TIS), dok je u finalu Luka Dragun (STK Dugo Selo) pobjedio Andija Smolčića (STK Velika Gorica).

Zlato je za STK Merix osvojio Antonio Burić u kategoriji kadeta pobjedom nad Ignacijem Jurkovićem (STK Sesvete). Treće mjesto su podijelili su Domagoj Međeši (STK TIS) i Karlo Javor (STK Velika Gorica).

Također zlato osvojila je Merixova Ana Fotak u kategoriji klinceza. U finalu je bila bolja od Maje Bolješić (GSTK Zagreb), a treće mjesto su podijelile Vjeka Roglić (GSTK Zagreb) i Viktorija Pustaj (STK Jaska).

Objavljeno 08.01.2016. u 0:38 - Škola

STK Merix imao je uspješnu 2015. godinu. Posljednji turnir u kalendarskoj godini bio je Top 8 Zagrebačke županije koji se održao 6. prosinca u Samoboru. Uspjeh klubu donijela je Merixova najmlađa natjecateljica Ana Fotak u kategoriji klinceze uz osvojeno 2. mjesto! U finalu je izgubila 3:1 od Maje Bolješić iz GSTK Zagreba, a 3. mjesto pripalo je Vjeki Roglić iz istog kluba.

 

ana top8.jpg

Objavljeno 08.01.2016. u 0:10 - Turniri

Pozivaju se svi registrirani i neregistrirani igrači i igračice da sudjeluju na našim turnirima koji se održavaju srijedom u 19 i subotom u 14 sati!

Ako ne znate s kim i gdje bi igrali, dođite na Merix turnire, odigrajte, upoznajte se i podružite i pratite svoje rezultate na rang listi Merix turnira.

Vidimo se!