Vijesti (sve)

Objavljeno 19.04.2016. u 0:45 - Škola

U nedjelju 17.04.2016. u Velikoj Gorici odigran je županijski turnir za po 8 najboljih pojedinaca Zagrebačke županije u svim kategorijama mlađih uzrasta.

Na ovom pozivnom turniru STK Merix je imao 7 predstavnika: Anu Fotak, Ivonu Petreković (službeno još uvijek GSTK Zagreb), Gabrijela Vrdoljaka, Nikolu Grdića, Antonia Burića i braću Radošević Karla i Davida. Kvalificirali su se i Bruno Deak i Zvjezdan Vojvodić ali nažalost nisu mogli sudjelovati.

U kategoriji klinceza Ana Fotak je odnijela kući najveći pokal uz osvojeno prvo mjesto. Iznenadni plasman doveo je Antonia Burića u poziciju da odmah po završetku kadetskog turnira igra i juniorski. Antonio je iskoristio priliku i unatoč naporu igranja 10 uzastopnih mečeva otišao kući s medaljom za 4. mjesto u juniorskoj konkurenciji.

 

top8ana.jpg

Objavljeno 14.04.2016. u 8:54 - Vijesti

S velikim žaljenjem cry obaviještavamo potencijalne sudionike da u subotu 16.04.2016. neće biti Merix turnira zbog održavanja turnira Vodovod u "našoj" dvorani.

Dean Lukić, voditelj Merix turnira

Objavljeno 04.04.2016. u 9:45 - Vijesti

Poštovani,

Želim Vas obavijestiti da zbog održavanja Zagreb Auto Show-a neće biti moguće ući na Velesajam ili bez ulaznice ili propusnice. Besplatnu propusnicu za igranje na Merix turniru možete nabaviti tako što ćete doći u srijedu u 18.30 na istočni ulaz Velesajma gdje ću dijeliti propusnice koje će vrijediti za cijeli tjedan (znači i za turnir u srijedu i za turnir u subotu). Broj je naravno ograničen. Molim Vas da radije dođete malo ranije zbog vrlo vjerojatne velike gužve, a neću biti u prilici dugo čekati, jer ću i ja ići na turnir u srijedu.

Hvala na razumijevanju i srdačan pozdrav,

Dean

Objavljeno 16.03.2016. u 14:26 - Škola

U nedjelju 06.03.2016. u Svetoj Nedelji održan je 6. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe dobne uzraste. Za STK Merix nastupilo je jedanaest natjecatelja i jedna natjecateljica: Antonio Burić, Bruno Deak, David Radošević, Karlo Radošević, Lovro Špoljar, Luka Bobić, Nikola Grdić, Antonio Hanžek, Gabrijel Vrdoljak, Juraj Petrlić, Filip Tkalec i Ana Fotak.

Rezultatom su se istaknuli kadet Antonio Burić koji je u kategoriji juniora u finalu izgubio od Romana Budeka (STK Dugo Selo) i Ana Fotak koja je u kategoriji klinceza osvojila prvo mjesto pobjedom nad Majom Bolješić (GSTK Zagreb) u finalu.

Objavljeno 14.03.2016. u 20:39 - Turniri

Sljedeći vikend (19. i 20. travnja) u dvorani STK Merix održavaju se ekipne i pojedinačne kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske za mlađe dobne uzraste za regiju Srednja Hrvatska.

Dvorana će cijeli vikend biti zauzeta pa se u subotu neće održati Merix turnir, neće biti treninga niti će biti moguće iznajmiti termin.