Merix turniri

STK Merix poziva sve igračice i igrače stolnog tenisa na MERIX TURNIRE koji se održavaju srijedom u 19.00 sati i subotom u 14.00 sati. Kotizacija je 40kn.

Sudjelovanje se dozvoljava svim igračicama i igračima neovisno o tome jesu li registrirani ili ne. Prijave za turnir se obavljaju upisivanjem svoga imena i prezimena na za to predviđeno mjesto nakon klika na link PRIJAVE koji se nalazi na početnoj stranici Merix turnira ili u dvorani neposredno prije početka turnira. Ranije prijave nisu obavezne, ali su više nego dobrodošle. Time pomažete voditelju turnira, ali i inicirate mogući dolazak drugih igrača koji bi možda željeli igrati baš s Vama. U slučaju da se prijavite i ipak u posljednji trenutak shvatite da niste u mogućnosti doći nećete snositi niti financijske niti bilo koje druge posljedice. Organizator turnira određuje sustav natjecanja ovisno o broju sudionika na način da svi odigraju min 4-5 susreta. Sistem natjecanja se može prilagoditi u slučaju izvanrednog broja sudionika. Igrači se mole da dolaze u vremenu od 18.45 - 19.00 srijedom te 13.45 - 14.00 subotom. Kašnjenje na početak turnira može uzokovati velike probleme prilikom izrade sistema natjecanja budući se on izrađuje prema broju sudionika, pa se potencijalni igrači mole da poštuju vrijeme dolaska.

Sudionici svakog pojedinog turnira osvajaju bodove za rang listu Merix turnira. Rang lista uzima u obzir bodove osvojene u rasponu od zadnjih 365 dana s time da je prvi Merix turnir odigran 19.08.2015. godine. Nakon svakih 6 mjeseci tri najbolje rangirana pojedinca nagrađuju se prigodnim nagradama   ( stolnoteniska oprema iz našeg asortimana ). Ako je netko od prva tri najbolje rangirana pojedinca trener ili registrirani igrač STK Merix nagrada prelazi na idućeg najbolje rangiranog. Pored toga nagraditi će se i pojedinac koji odigra najviše Merix turnira.

Nadamo se da neće biti neopravdanih izostanaka!!!